招聘中
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
早前同🤴🏻喺三哥譚仔攞到兩張 ‘ 超神經械劫案下 ‘ 嘅戲飛,但點知落咗畫睇唔到,咁就去譚仔食返個同系列嘅 ’ 黃金鮑魚麵 ‘ 補補先😗😗~~~黃金鮑魚芝士🧀撈起米線🍜~~~一上枱已經聞到好香濃嘅芝士🧀味,估唔到芝士🧀份量起碼多過一半☺️☺️。鮑魚唔大只有一隻可惜比芝士🧀味掩蓋曬😀😀,我同🤴🏻覺得最怪嘅係有幾條蝦條薯條😳😳,唔知對碗麵起到咩作用😝😝,其實整體都幾好味😋😋,係食到最尾會覺得芝士🧀好膩😗😗~~~海帶牛蒡白切肉~~~‘ 小清新都可以惹味姐 ‘ ,味道同佢介紹一樣有好Fresh嘅感覺,唔會過鹹有少少微辣,白切肉香口😋😋最後譚仔姐姐話電腦鮑魚麵已經落咗架,但仲有材料可以整俾我但張單就顯示唔到🤫🤫,會打第二啲嘢代替😅😅,估唔到電影同佢哋部電腦係同步都係冇咗!😂😂

~~~黃金鮑魚芝士🧀撈起米線🍜~~~
其實整體都幾好味😋😋,係食到最尾會覺得芝士🧀好膩😗😗

~~~海帶牛蒡白切肉~~~

2023-03-03
$64.5 (晚餐)