又係Hightea系列(°▽°) 呢間嘅Tea set真係好容易認,見過一次已經記得呢一間野!終於比我等到有一日平日有Tea set食了! 點知去到近窗台嘅位置已經俾人book晒! 我哋坐喺入面光線超級差(*´ー`*)真係失策!各位唔好重蹈覆轍,打卡嘅記得要一早book定位啊!可能因為光線關係,我自己覺得其實呢個Tea set都唔係咁打卡friendly ... 都係果句,記住一定一定要坐返個光線充足嘅位啊!打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸/5 (以打卡為目的嘅我都幾失望, 不過某程度上都係我唔好無book位)Price💰Tea Set --- $ 408全部都係一口Size 總共24件( ´∀`)餐廳採用食物為時令食材,所以會隨季節轉變架!如果係生日/周年紀念,仲可以要求餐廳係碟邊寫字添! 今次鹹點以海鮮為主,但係我覺得甜品比較出色! 馬卡龍特別好食,唔太甜!總括嚟講食物都幾好 (°▽°)Mocktail included :Wild Berry Sorbet / Lavender Peach Juice (呢杯味道比較甜啲我比較鍾意❤️)推薦值💡:⚜️⚜️⚜️/5我一直都好怕

Price💰

Tea Set --- $ 408

Mocktail included :

推薦值💡:⚜️⚜️⚜️/5
我一直都好怕去一啲餐廳要揀位先可以影到靚相,特別呢一間係以打卡出名嘅Cafe就更加避忌 (*´Д`*)
不過事先早啲book位,以呢個食物質素同依個價錢已經有mocktail 來講,我都推薦大家同姊妹來食!
Lavender Peach Juice
Tea Set