近年嘅火鍋🍲真係五花八門。。而且特別流行食雞煲🐥 呢間就好啦同一時間食齊幾樣野。。又有海鮮🐚🦐🦀🦑🐟。。又有火鍋配料🍅🥦🌽🥔🌱🍄。。而且仲可以食麻辣雞煲🐥。。真係一個爽字😻五個中學同學仔👩🏻👱🏻‍♀️👩🏻👱🏻‍♀️👩🏻新年前嘅團年飯我哋就揀咗一次過可以食齊三個願望嘅新南苑。。估唔到平日時間7:00都咁多人。。。好彩我哋一早book咗位😬。。我哋都叫做食得下辣🌶。。不過都係叫小辣🌶因為店員話其實小辣都OK 㗎。。果然嚟到店員殷勤地幫我們炒雞。。炒到第三次就加埋油條。。再焗一焗就即刻食得啦😻呢個雞煲食完仲可以添食㗎😋😋😋好啦好啦我哋添左一次雞煲之後。。職員就幫我地放咗個打火鍋嘅湯底。。。。(新鮮蟹鍋🦀花甲湯底)。。當然梗係上我哋嘅海鮮🐚🦐🦀🐟啦。。每人都有一份海鮮同埋手切牛頸脊🐮(不過呢啲唔係任點任食架)另外還有一張紙好多火鍋配料任食😻。。而且仲可以出去冷櫃自取蔬菜和免費無酒精飲料🥤其實我們食完海鮮🦀🐚🦐🐟那部份已經飽了一半。。火鍋配料之中我特別喜歡炸魚皮和響鈴。。浸一浸個湯非常好味😋。。整頓飯吃了差不多3小時如果能夠再多一點時間就更好。。始終一班人除咗食。。還想傾一傾計吹吹水。。吃到尾段還有

。。

吃到尾段還有每人一份甜品牛奶布丁🍮。。完美😋😋😋

手切牛頸脊
新鮮蟹窩花甲湯底