餐廳: AGE Cuisine Express
資訊:

2024-04-19 9 瀏覽
AGE Cusine Express新年話咁快就完左,要約下朋友仔出黎食開年飯,平日既話又唔想行咁遠,就去左公司附近既扒房 ,依間餐廳都算近地鐵站,係太古站A出口行過都係5分鐘左右,不過撞正放工時間,可能要等一等𨋢。 餐廳環境清幽潔淨,燈光明亮。可能得兩個店員關係,上菜時間唔算好快。1. 燒美國Prime 級牛扒 set dinner> 好大份,好多野食,有餐湯,牛扒,飲品及甜品。叫左5成熟既美國肉質及脂肪分布Prime 級牛扒,口感軟腍帶點韌性,確實唔錯 👍🏻 除咗牛扒之外,最吸引我既係佢既甜品,真係好好味!👅 2. ⁠蟹膏蟹肉扁意粉> 鍾意食蟹肉蟹膏既朋友一定要試,重點推介!! 😋 啖啖既蟹膏蟹肉加上忌廉汁,口感十分豐富,不過一定要趁熱食,凍左會有少少腥味。
AGE Cusine Express

1. 燒美國Prime 級牛扒 set dinner