餐廳: 隨心
資訊:

2024-02-21 362 瀏覽
終於有間價錢合理又好味嘅星加坡菜係鰂魚涌✨ 少海南雞飯 85雖然無哂油飯,白飯都可以。真係要讚下隻雞!好滑,你望下個皮下係有層jelly晶瑩通透,係海南雞嘅精華所在!✨ 海南雞喇沙 88隨心用佢地滑嫩既海南雞, 配上椰汁味香濃既喇沙湯, 做成佢地呢一份海南雞喇沙佢地既喇沙椰汁味好夠, 香香辣辣, 層次分明麵條用左米線以及米粉, 混合而成, 口感豐富而且好掛湯汁架海南雞滑嫩就當然啦, 點上佢地既三色汁都好好食特別在佢地唔用有蔥既蔥姜蓉, 而係直接用上純薑絲既薑蓉, 感覺更加夾海南雞呀

終於有間價錢合理又好味嘅星加坡菜係鰂魚涌

✨ 少海南雞飯 85

雖然無哂油飯,白飯都可以。

✨ 海南雞喇沙 88

佢地既喇沙椰汁味好夠, 香香辣辣, 層次分明
麵條用左米線以及米粉, 混合而成, 口感豐富而且好掛湯汁架
海南雞滑嫩就當然啦, 點上佢地既三色汁都好好食