最鐘意平日去Mega box行街,因為比較大同比起德福小人,好行好多!今日同朋友行完街,行到地下果層見到好大個《魷魚遊戲》入面個木頭人娃娃😍我同朋友都勁鐘意呢套劇,立即行去睇下先!去到原來係炑八燒烤x魷魚遊戲出左好多精品同套餐,我地見到「紅綠燈魷魚遊戲套餐」食物都好吸引,決定入去食晚餐😋坐低後店員就拎d前菜出黎,樣樣都好好味,我地最鐘意係泡菜同魚糕昆布,另外仲有泡菜蛋同埋粟米芝士,以上全部都可以免費refill 架😍😋「紅綠燈魷魚遊戲套餐」$758(記住要係OpenRice預訂魷魚遊戲套餐,因為有88折優惠,抵)內含:新鮮魷魚醬油五花肉梨汁雞肉深海鱈魚肉韓式香腸安格斯外裙肉和牛牛肋條月見牛腹肉鮮冬菇,南瓜,雞髀菇隨餐更附送限量版魷魚遊戲貼紙我地最鐘意食牛,但估唔到醬油五花肉燒出黎超驚喜,用生菜包住黎食,冇咗啲油膩感超正👍🏻😋「紅燈沙冰」及「綠燈沙冰」$48問左店員係咩味,佢地話係用泰國紅綠糖水打出黎既沙冰,我飲綠燈沙冰覺得似棉花糖味,朋友果杯紅燈沙冰就似吹波糖味,我地都覺得好清甜好飲👍🏻😋「FRONT MAN椪糖曲奇雪糕」$38食完韓燒後點小得食甜品,估唔到佢個餅超正,撈埋個雪糕簡直一

😋「紅綠燈魷魚遊戲套餐」$758
韓式香腸
安格斯外裙肉
和牛牛肋條
月見牛腹肉
鮮冬菇,南瓜,雞髀菇
隨餐更附送限量版魷魚遊戲貼紙

😋「紅燈沙冰」及「綠燈沙冰」$48

😋「FRONT MAN椪糖曲奇雪糕」$38
食完韓燒後點小得食甜品,估唔到佢個餅超正,撈埋個雪糕簡直一絕🫶🏻

2023-12-12