2017-07-14 216 瀏覽
拉麵有好多口味 就搵一碗岩自己口味既的!自己總是最了解自己的需要😌 自己拉麵自己揀!由日本人主理的拉麵店🇯🇵=============================食完之前需要留意拉麵台風的「美味進食方法」,內有食拉麵秘訣,step by step,食出拉麵既味道!食拉麵既精粹 在於湯底!魚介豚骨湯 偽文青飛佛😍.•魚介豬骨湯拉麵 先飲啖魚介豚骨湯 已經夠味 味濃 再食麵 偽文青選了麵質感硬身 喜歡吃爽的 口感有嚼勁 而醬汁 香油 蔥則是普通份量 配上半肥瘦叉燒 叉燒軟腍 掌心般大 其實拉麵份量足 女仔食到一大半 已經好勁 下次要減麵量😂 (因我不是大胃D🙊).•紅色暴雨拉麵 加入秘製辣油 可以自選辣度 拌入魚粉會越食越濃味 喜歡惹味的朋友 可以再加蒜蓉 胡椒 味道就更濃更惹味!溏心蛋😍食拉麵總不能沒有它!下次要加多半隻🥚😂👍🏻
[荃灣] 拉麵有好多口味 就搵一碗岩自己口味既的!自己總是最了解自己的需要😌 自己拉麵自己揀!
由日本人主理的拉麵店🇯🇵

=============================