餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

當日晏就12左右去到,唔洗點等位就入得👍🏻食飯中途已經好多人等堂食同外賣,好彩入得黎早!兩個人叫咗「壽司🍣松」同埋「魚一極上丼」,份量非常足夠😋冇記錯午市係包一客沙律及三文魚麵豉湯👍🏻每碗麵豉湯充滿三文魚香,入面真係有幾舊三文魚肉😋茶碗蒸則是丼飯餐包埋的🥚$138魚一極上丼🤤內有牡丹蝦、三文魚、中拖羅、油甘魚、帶子、三文魚籽、海膽、池角、京蔥吞拿魚腩👍🏻刺身非常新鮮! 拖羅、油甘魚同帶子都印象深刻☺️$138壽司-松🍣 包括有牡丹蝦、中拖羅、油甘魚、鱆紅魚、池魚王、帶子、三文魚籽、海膽、蔥吞腩卷🤤就咁睇番原來同魚一極丼差唔多😂😂但賣相我就覺得丼飯靚好多😋唔知係近排剛剛開番堂食人手唔夠(?)食客離座後樓面冇時間收拾,所以令後面人士堂食要等耐少少😂不過好野係值得等待💛💛💛💛💛

魚一極上丼

壽司-松