餐廳: 沙田凱悅酒店咖啡廳
資訊:

2024-02-12 575 瀏覽
又係買一送一😂今次嚟到沙田大學站的Hyatt Regency Cafe. 佢哋dinner buffet冇分幾輪,可以由6pm食到10pm 👍🏻餐廳樓底好高,又有落地玻璃,所以一入到去嘅感覺係光猛同舒服😌凍盤有各類cold cuts, cheese🧀刺身、壽司🍣(不過得2款揀)、沙律🥗、海鮮,樣樣都好新鮮。特別係煙三文魚同蟹腳,完全唔鹹,鬼佬好欣賞👍🏻熱盤都好多選擇,可能臨近農曆新年,有好多中式食物,例如雲吞🥟、薑葱蒜蓉炒芥蘭苗、咖喱豬皮魚蛋蘿蔔、車仔麵、豬腳薑、蒸魚、花膠、鮑魚、鮮蝦炒荷蘭豆、老火湯……有好多菜,我好欣賞👍🏻西式野都唔少,有雜菜湯🥣pizza🍕, lasagna (鬼佬話係佢食過嘅lasagna之中最好食嘅😮),三文魚,roast beef🥩, roast potatoes, lamb, slow cooked chicken…….甜品有即整crepes, waffles🧇(熱辣辣脆卜卜,有朱古力醬、花生醬、煉奶、不過冇maple syrup,有啲失望),迷你donuts🍩、拿破崙、cheese cakes,奶凍、各款蛋糕🍰、葡撻、泡芙、涼粉、芝麻糊、自家製雪糕🍦(可

凍盤有各類cold cuts, cheese🧀刺身壽司🍣(不過得2款揀)、沙律🥗、海鮮,樣樣都好新鮮。特別係煙三文魚同蟹腳,完全唔鹹,鬼佬好欣賞👍🏻

甜品有即整crepes, waffles🧇(熱辣辣脆卜卜,有朱古力醬、花生醬、煉奶、不過冇maple syrup,有啲失望),迷你donuts🍩、拿破崙、cheese cakes,奶凍、各款蛋糕🍰、葡撻、泡芙、涼粉、芝麻糊、自家製雪糕🍦(可以要雪糕筒😏)。我哋strongly recommend 咖啡味同藍莓味雪糕,再配passion fruit爆珠,好好味😋

飲品方面有熱咖啡☕️任飲,仲有熱薄荷薑味檸蜜,都係任飲。如果都唔啱,dinner buffet每人都包咗一杯飲品,我要咗熱檸蜜,鬼佬就要咗凍黑啡。

2個人連加一$950埋單,比你食足4個鐘,人又唔多唔嘈,以dinner buffet 嚟講性價比係幾高👍🏻睇日如果又有同樣優惠大家不妨一試😊
2024-02-07
用餐優惠