2022-08-25 82 瀏覽
夜晚去好有情調,周圍都有啲熱鬧,但望出去就覺得個城市好靈靜。原本想點seared tuna salad,因為唔喺好多餐廳有,但點知啱啱賣哂,所以就點咗另一個沙律Grilled King Prawn Salad, 點知非常之驚喜,啲蝦係堅大隻同埋勁爽口,出乎意料嘅好食,仲要個mixed salad個汁調得好好,份量仲要好大,如果嚟呢間餐廳一定要試!個mussels係來自New Zealand和Australia, 好新鮮!叫左1kg,份量實在太多,因為原來係跟埋個黑松露薯條,而個薯條都係多嘅,同埋熱辣辣!個mussels有兩款:橙色同白色,後來聽餐廳職員介紹,先知原來橙色係雌,白色係雄,咁我地就覺得個白色青口喺滑啲,好食啲!個loaded nachos有好多配料,但因為之前啲菜式份量實在太大,我地食得太飽,所以最後食唔到好多!

Grilled King Prawn Salad

Fresh Mussels