2022-08-19 910 瀏覽
同事 farewell book 左呢間環境幾舒服,可以坐得多人既餐廳,電話訂左位去到即刻就可以入座煙三文魚沙律伴檸檬油醋 比想像中大碟,4個人share 每個都分都4-5啖,自己一個食的話應該都幾飽,好啱做女仔輕盈午餐~黑松露醬薯條黑松露醬好夠濃郁!食豬手果陣都有繼續點黎食 xdd,黑松露控必試!白酒忌廉汁煮新鮮藍青口味道一般,青口新鮮但個酒味好似太重,唔太啱口味蜜糖燒脆皮豬手配薯蓉大推~! 大大隻豬手外脆內嫰,外皮好脆身入面juicy 唔會韌,同埋唔會好乾身或者熱氣,好啱一group 人一齊share,下次會想再黎食多次~有氣西柚咖啡本身好中意飲西柚汁同咖啡,覺得combination 幾得意叫左黎試下,非常之有驚喜!冇諗過兩樣野幾 match + fresh,感覺似係清新版 americano,下次黎必飲!XD

煙三文魚沙律伴檸檬油醋
黑松露醬薯條
白酒忌廉汁煮新鮮藍青口
味道一般,青口新鮮但個酒味好似太重,唔太啱口味
蜜糖燒脆皮豬手配薯蓉
有氣西柚咖啡