係一個可以話都係美食沙漠嘅黃竹坑搵到好野食佢地仲係CNN Private Kitchens TOP1️⃣0️⃣ in HONG KONG係黃竹坑食過好幾間Private Kitchens 佢地係的確好食有單點✅有lunch set✅而lunch set都有分2 / 3 course 個人覺得 2 course 都好夠飽😂😂😂最緊要係價錢都好合理 2 course $150, 3 course $ 170Starter🥗Shredded Beetroot🥗Pomegranate Avocado Salas有湯 有沙律 睇下你自己想食啲咩而我地個人都選擇左沙律想係食main之前食返個開胃菜✨每款沙律都加入左唔同配料🍏不過就算係邊款沙律食落都勁新鮮啲沙律菜咬落shark shark聲🥬Main❣️Herbed Mediterranean Meatballs係staff推薦底下就叫左💁🏻‍♀️的確佢地又真係無推介錯 肉丸粒粒好入味可以直接食又得 用黎送佢個薄餅仔食都得佢地仲關心到素食者🌱係可以選擇正常肉/impossible meat素食者可以放心食用 仲可以食餐好😝😝❣️Slow Cooked New Z
係一個可以話都係美食沙漠嘅黃竹坑搵到好野食

係staff推薦底下就叫左💁🏻‍♀️
的確佢地又真係無推介錯 肉丸粒粒好入味
可以直接食又得 用黎送佢個薄餅仔食都得
素食者可以放心食用 仲可以食餐好😝😝

❣️Slow Cooked New Zealand Beef Cheeks (+$18)
呢個慢煮牛頰煮得好淋身🐮
淋到真係入口即溶🥰🥰🥰
再加埋佢地嘅醬汁同菇菇一齊食勁香口
雖然無配飯/意粉 但就配左薯蓉🥔
平時少食薯蓉嘅我 都係因為佢呢個醬汁而食
而醬汁點解會咁香口 最主要係用左紅酒煮成🍷

Share (唔包括係lunch set,分開叫的)
❣️Dips $75
係一份toast再配上3️⃣款醬料