2018-12-27 474 瀏覽
即興想食燒肉放題,咁岩今日出開銅鑼灣,所以就揀左熊本燒肉放題,佢地既燒肉多以牛肉為主,每位加$38仲可以升級食N5和牛,咁就緊係升級食好d,120分鐘放題,任飲任食正呀飲品櫃內的飲品有蘆薈汁,芒果汁,桃汁,忌廉鮮奶etc..呢到既環境都算大同寬敞,客人係用ipad落單,既方便又環保餐廳卡位都好闊落食物款式種類多,有牛肉,豚肉,刺身,海鮮,沙律etc..赤貝同中華沙律都好爽口,甜蝦都好鮮甜,章魚丸同玉子味道正常~燒生蠔,好香燒蠔味,正呀~生蠔本身會出水,燒完之後又唔會太乾,好味加38升級N5和牛,和牛真係和牛,連d雪花紋都靚過人一睇都已經覺得係高質牛嗱嗱臨燒來食,wow..好香燒肉味,食落口仲好juice呀薄切和牛非常好,容易燒,好快就燒好燒大蝦大蝦好快就燒到變成橙紅色,蝦肉肉質都幾彈牙,口感十足,好吃玉米味道就一般同埋比較難燒清酒煮蜆食到少少清酒既香味,又唔會苦d蜆肉好鮮甜,好好味e...有我至愛既槄庭烏冬呀,佢有魚湯同豬軟骨湯底🤤魚湯一d都唔腥2款都叫左來食,2款都好好味烏冬仲非常彈牙,食到最後,仲有Haagen Dazs雪糕食總結,食物好吃,特別係N5和牛熊本冇令我失望服務員態度正
,每位加$38仲可以升級食N5和牛
,咁就緊係升級食好d
,120分鐘放題,任飲任食
正呀

飲品櫃內的飲品有蘆薈汁,
芒果汁,桃汁,忌廉鮮奶etc..

呢到既環境都算大同寬敞,客人係用ipad落單,既方便又環保

餐廳卡位都好闊落

食物款式種類多,有牛肉,豚肉,刺身
海鮮,沙律etc..
沙律 ,刺身

赤貝同中華沙律都好爽口,
甜蝦都好鮮甜,
章魚丸同玉子味道正常~

燒生蠔
,好香燒蠔味,正呀~
生蠔本身會出水,燒完之後又唔會太乾,好味

生蠔

加38升級N5和牛,
和牛真係和牛,連d雪花紋都靚過人
一睇都已經覺得係高質牛
N5和牛

嗱嗱臨燒來食,
wow..
好香燒肉味,食落口仲好juice呀

薄切和牛非常好,容易燒,好快就燒好

燒大蝦

大蝦好快就燒到變成橙紅色,
蝦肉肉質都幾彈牙,口感十足,好吃

玉米味道就一般同埋比較難燒

清酒煮蜆

食到少少清酒既香味,又唔會苦
d蜆肉好鮮甜,好好味

e...
有我至愛既槄庭烏冬呀,
佢有魚湯同豬軟骨湯底🤤
魚湯一d都唔腥

2款都叫左來食,2款都好好味
烏冬仲非常彈牙,

槄庭烏冬

食到最後,仲有Haagen Dazs雪糕食

雪糕

總結,食物好吃,特別係N5和牛

熊本冇令我失望

服務員態度正常

性價比高

補充,店舖有個期間限定,只要食放題就有個龍蝦海鮮豆乳鍋送,但太多人食,番唔切貨,最終小妹都係試不到,所以有點可惜,我一定會再來架,龍蝦豆乳鍋,等我,I will be back~
生蠔
N5和牛