嚟得都係貪佢一個價錢食哂刺身呢度嘅刺身、壽司、串燒,炸物~ 雖然我哋為慳錢揀咗最平嗰隻set,仲要8點半先嚟食($278),但都包咗啲貴少少食材,好似北海道帶子同阿根廷赤蝦刺身, 仲有海膽手卷咁,仲有無上限Haagen-dazs, 啤酒同梅酒都任飲,真係超抵玩~ 環境企理乾淨 坐得舒服 上菜速度快~忍唔住讚~ 1) 刺身Top 4: 劍魚腩 / 油甘魚 / 阿根廷大赤蝦 / 酒煮榮螺片 新鮮肥美,好滿足,encore咗兩轉~2) 壽司Top3: 鹽燒左口魚 / 白松露劍魚腩 / 海膽手卷係驚喜之作!尤其白松露劍魚腩,松露香四溢~創作類壽司拖羅蓉魚子醬帶子杯都好得意3) 熟食Top5: 羊鞍 /西京燒比目魚/燒乳鴿 /燒牛柳粒出色~ 魚嘅肉質細緻順滑~ 牛柳粒燒完仲好juicy,夠鑊氣~ #香港放題#大埔放題#刺身#壽司#燒物

嚟得都係貪佢一個價錢食哂刺身呢度嘅刺身壽司、串燒,炸物~ 雖然我哋為慳錢揀咗最平嗰隻set,仲要8點半先嚟食($278),但都包咗啲貴少少食材,好似北海道帶子同阿根廷赤蝦刺身, 仲有海膽手卷咁,仲有無上限Haagen-dazs, 啤酒同梅酒都任飲,真係超抵玩~ 環境企理乾淨 坐得舒服 上菜速度快~忍唔住讚~

3) 熟食Top5

#香港放題#大埔放題#刺身#壽司#燒物