作為海膽迷既我同朋友仔食左呢個海膽杯盛宴$1888/2人份 揀左吧枱位坐可以望住師傅烹調食物成個過程蟹肉黑醋沙律杯沙律杯有蟹肉、凍豆腐、蕃茄仔,沙律菜都新鮮而蟹肉好鮮甜配黑醋食好開胃 北海道3點盛盒刺身有鮮蝦、北寄貝、三文魚全部都好新鮮十層海膽杯mini版有燒白飯魚脆片、黑魚子、海膽、海葡萄、三文魚子、白蝦、藍鰭吞拿拖羅蓉、蟹肉、鮮海帶碎,海膽分別有3層入口即溶,白蝦同蟹肉都好鮮甜,海葡萄、黑魚子、三魚子好爽口,海膽迷真係要食蟹粉甲羅燒海膽杯最上有黑魚子 海膽係超級新鮮三文魚子 蟹肉 蟹蓋最底有好多蟹粉蟹膏咸得黎又夠鮮味 簡直刺激我既味蕾 好滿足北海道海膽流沙松茸大蝦多士爽口大蝦配上海膽同鹹蛋黃夠曬惹味 多士好脆身 一齊食口感十足海膽焗原條海參有鮑汁同海膽醬一齊煮既海參好爽口份量多海膽醬芝士焗龍蝦見到師傅焗完龍蝦加入好多海膽醬同芝士再燒熔啲芝士 真係好邪惡但我鍾意海膽醬同芝士好夾 原隻龍蝦師傅會切件 食起黎好方便 入口啖啖肉而肉質鮮味多汁 齒頰留香A5和牛松茸海膽卷薄切A5和牛揀左5成熟 係鐵板燒完肉質唔會太乾 入面卷住鮮味十足既海膽加松茸醬入口好juicy 唔錯唔錯蟹粉海膽黑松露炒飯

蟹肉黑醋沙律杯

北海道3點盛盒
刺身有鮮蝦、北寄貝、三文魚全部都好新鮮

十層海膽杯mini版

十層海膽杯MINI版

最上有黑魚子 海膽係超級新鮮

北海道海膽流沙松茸大蝦多士

海膽焗原條海參
有鮑汁同海膽醬一齊煮既海參好爽口份量多

蟹粉海膽黑松露炒飯
飯炒得夠乾身粒粒分明加入黑松露同蛋去炒好惹味 重點係奄列入面包住份量十足既半溶海膽 好好味

燒野菜
椰菜加入紅蘿蔔絲同芝麻炒得香味爽口

S2特色松茸蜆湯
好特別會將一個個湯包放係鐵板上煮熱,上枱個陣店員會幫我地剪開湯包 熱騰騰既湯包入面有蜆、秋葵、豆腐、冬菇、昆布,湯味道清甜

甜品海膽雪糕
自家制北海道牛乳雪糕混合海膽在內口感軟滑帶有少少鹹鮮味