見好多人喺社交平台講呢間西餐小館勁高質,位置唔多,所以成日都好full,大部份人都讚佢個焦糖布丁好出色,食完覺得佢哋啲甜品仲高質!仲可以叫老闆幫手寫祝福字句喺個碟上面🥰非常鍾意呢個服務,為呢個慶祝生日聚會畫上完美句號。有前菜開始,本身已經好鍾意食sourdough,烘到好脆,嫌太硬可以點啲橄欖油,個牛扒,煎到啱啱好,略嫌太鹹有啲蓋過咗肉味,但個質地係非常ok!焦糖布丁配米酒雪糕,好特別好好食,出邊都未食過有米酒雪糕🍦個布丁又勁香蛋味勁滑!

前菜酸種麵包
Squid Ink Spaghetti w/Nduja & Japanese Oysters
Grilled Steak (400g, serve 2 persons)
Crème Caramel w/Rice Pudding Ice-Cream