🥃Channel 3 Tapas Bar & Restaurant (太子🥃☘墨西哥傳統牛肉餡餅 🥙👍🏻$98➪餡餅軟糯、煙韌無比,已經醃好咗的牛肉餡料聞起上嚟好香,量很多,吃了兩件切餅已經飽滿知足🥰我覺得可以當餡餅為副主食!☘️西班牙鮮蕃茄煙肉多士👍🏻$44➪首先賣相非常吸引🤩紅噹噹嘅蕃茄粒粒放於手指咁長嘅小型多士仔上面,感覺10分的色可愛😍作為前菜、伴酒小食非常合適!蕃茄粒粒開胃至極,推介為必選前菜小食之一!!多士烤得尤其酥脆可口,剛好蕃茄粒粒也是乾身,不會因為有醬汁而把多士浸至淋身,的確美味可口!!!☘️烤和牛舌配番茄莎莎$56➪厚身牛舌配合番茄碎同少少黑醋,咬落一啲都唔肥膩☺️牛舌都無煮得過老,食落軟熟唔韌。😙我可以一人食多5舊😜☘️鵝肝蟹肉燕麥餅配黑魚子醬$116➪最特別喺面頭嘅蛋白泡泡,食落去係酸酸地嘅泡泡,少量黑魚子醬點綴。蟹肉夾白汁吞拿魚,下層仲有鵝肝,最底層就係燕麥餅~口感豐富層次分明,冇得彈!媲美甚至高於酒店質素食物👍☘️牛肉他他配香脆鍋巴👍🏻$76➪牛肉碎調好味,酸酸甜甜,牛肉碎食落同吞拿魚蓉差唔多。配上鍋巴,食完即刻開晒胃,醒晒!原本黎巴時候唔算好餓,食食下呢啲開胃菜,越

☘墨西哥傳統牛肉餡餅 🥙👍🏻$98

☘️西班牙鮮蕃茄煙肉多士👍🏻$44
➪首先賣相非常吸引🤩

☘️烤和牛舌配番茄莎莎$56
➪厚身牛舌配合番茄碎同少少黑醋,咬落一啲都唔肥膩☺️
牛舌都無煮得過老,食落軟熟唔韌。😙
我可以一人食多5舊😜

☘️鵝肝蟹肉燕麥餅配黑魚子醬$116

☘️牛肉他他配香脆鍋巴👍🏻$76
➪牛肉碎調好味,酸酸甜甜,牛肉碎食落同吞拿魚蓉差唔多。
配上鍋巴,食完即刻開晒胃,醒晒!原本黎巴時候唔算好餓,食食下呢啲開胃菜,越食越餓🤤
鍋巴真係絕配,比起梳打餅同多士更有口感,咸咸地,又唔搶牛肉碎同黑醋既酸👍🏻
加埋中間一粒粒提子乾,提子乾既甜味更帶出咸同酸,打呢段文字諗返既時候,小編又覺得餓餓地啦😙

☘️西班牙啤酒炸雞半隻配薯角$138
➪西班牙啤酒醃完啲雞肉,想講啤酒起到鬆肉既作用,炸雞咬落多汁又夠軟,唔會鞋口。
雞肉都好入味🤩,有醃料香,又有油脂香,雞皮仲要少脆!🍗
上碟一陣,相都影完,佢仲係暖既,可見佢真係即時出爐,熱lala 一定好好食🤤

☘️Kinder (自調酒)👍🏻$88
鋪頭Manager 話呢隻酒係bar 自己調出既特色酒😙唔用Kinder 但溝出Kinder 味
杯酒善用Baileys 既奶味扮緊Kinder 入面既牛奶醬,似落又真係好朱苦力好奶既🍶🥃
成份我唔知啦,但好飲已經好夠啦~
註,我廢但我真係有少少醉🤣

而且店員服務10分良好,有時候最怕酒吧職員懶得睬人~今次係我有史以來最受到禮貌招待的一次!例如我哋見到啲鵝肝泡泡唔知係乜嘢嚟,店員超熱心而且唔耐煩向我們解答^_^仲會推介適合我哋飲嘅酒俾我哋,等我哋知道舖頭嘅獨特signature,又唔會叫錯啲酒精太高嘅返唔到屋企😂

▼・ᴥ・▼

墨西哥傳統牛肉餡餅 🥙