2023-12-11 613 瀏覽
由佢開業至今,一直都保持住水準🤩真心唔容易。而我都仲會周不時幫襯,因為佢嘅嘢食真係從來都冇令過我失望,每次去都食唔同嘅嘢,每次都係好食嘅😚呢一個價錢,呢個質素,絕對感受到佢每樣嘢食嘅用心製作😌有好多西餐廳就係個價位差唔多,但係啲嘢食嘅質量真係好普通。佢嘅質量絕對對得住佢嘅價錢!性價比好高👍🏻仲記得佢19年嘅時候超多人食,排隊都排到傻。而家新餐廳越來越多,已經冇咁多人食。我係星期日晏晝去食唔使等位直接入得😜✨大頭蝦星洲蕃茄忌廉意大利麵 $118👍🏻👍🏻👍🏻佢嘅蕃茄忌廉醬唔係就咁買返嚟嘅醬汁,食得出佢調配得好好😋而且意大利麵係煙靭嘅,唔係嗰啲一咬就爛!加埋佢大大隻蝦🦐正!✨黑醋燉牛面肉配白汁薯糰 $148👍🏻👍🏻👍🏻牛面肉淋身,一咬成口肉汁,而且加埋個黑醋汁超夾!仲要佢嗰個薯糰(gnocchi)唔係度度都有得食!gnocchi係意大利粉嘅一種,用麵粉加埋薯仔搓成麵團,口感有啲似像年糕,但比較軟身一啲!佢嘅牛面肉已經夠特別,再加埋呢個薯糰,簡直係誠意之作!📍Woodsage元朗福田徑2-16號樂富大廈地下7號舖

大頭蝦星洲蕃茄忌廉意大利麵

✨大頭蝦星洲蕃茄忌廉意大利麵 $118👍🏻👍🏻👍🏻