2022-10-22 102 瀏覽
星期一晚blue Monday 同朋友食燒肉放題,想搵個地方坐得舒服又傾到計,呢間餐廳啱晒,全部都係卡位,好有私人空間!呢間餐廳一般以120分鐘任食美國同澳洲和牛燒肉放題為主,提供四款套餐選擇,我們選了78品料理, 店員會先送上刺身拼盤,包括有帶子、油甘魚、北寄貝、三文魚、八爪魚🐙甜蝦同生蠔,刺身大致上夠新鮮,為今次的日式燒肉放題揭開華麗序幕。食完刺身,店員會再送上一盤料理主打的肉類,例如澳洲和牛西冷、和牛肉眼和牛胸腹同其他肉類,等我哋先試味再追加。薄切美國肉眼扒大大塊,油脂分布平均, 肉質鮮嫩,感覺矜貴,回本無難度. 除了我喜愛的香芋波波, 還點了大蝦同冬菇天婦羅,全部都喺新鮮即炸上枱,入口香脆熱辣辣。清湯豆腐鍋湯底好香, 可以中和燒肉的膩.雪糕有三大品牌,我的最愛Movenpick Maple Walnut 呢到都有, 感動呀!前菜同飲品可以自己出去拎. 如果想飲酒的話加$48就可以任飲。總括而言,燒肉質素好高,大部份嘅牛肉油脂分布平均,口感極致。另外,店員嘅服務質素亦高,細心又有禮貌,環境舒適,回頭率高。#響Hibiki #日本燒肉放題 #任食和牛 #燒肉放題#foodiehk

清湯豆腐鍋湯底好香, 可以中和燒肉的膩.

#響Hibiki #日本燒肉放題 #任食和牛 #燒肉放題#foodiehk #yummy #澳洲和牛西冷 #美國肉眼