唐坊火鍋私房菜

2024-04-08 168 瀏覽
旺角睇完戲想打邊爐就去左呢間「唐坊私房菜」兩個人唔想諗簡簡單單叫咗$778既2人套餐😬聽店員講呢度所有食材都唔會留過夜所以真係保持到好新鮮🤭🌟先來刺身拼盤包括有肥美三文魚🥰食落卜通卜通希靈魚😊墨魚及刺身魷魚都好新鮮😋🌟鍋底4選1包捨唐泰北蝦冬陰公湯鍋、極濃蝦鍋🦐酸菜三文魚骨腩鍋☺️同埋我地點選煲冬瓜瑤柱美腿鍋🤭煲滾先飲碗湯😊湯底除左冬瓜、雞髀菇及帶濃郁金華火腿味道🤤🌟海鮮鮮盤🦐份量好豐富😊鮑魚新鮮彈牙☺️北寄貝、大蜆、脆骨魚片及鮮甜爽彈九節蝦🦐🌟橡果豬薄薄地滾一陣就食得👍因為以橡果餵飼☺️食落肉質較鬆化肉味濃厚🤤每口豬肉都帶獨特榛子芳香🤤🌟韭菜餃及蟹肉餃🦀每款兩隻自家製餃🥟韭菜餃豬肉餡鮮嫩混合獨特韭菜香味好刺激味蕾🤗🦀蟹肉餃將豬肉及手拆蟹肉包成☺️餃子皮薄剛好保留住蟹肉鮮甜味道😚加上豬肉令口感層次豐富起來😌🌟田園雜菜籃🥬有甜粟米🌽生菜🥬皇帝菜、西洋菜及娃娃菜😚照顧哂三心兩意既朋友😂🌟最尾食埋煙韌彈牙手打烏冬真係好飽好滿足😌🌟飲品我地梗係選可樂🤭同7喜啦😊凍冰冰好爽🤭🌟甜品紅棗桃膠滋陰潤肺😌甜度適中好滋潤🥰另外餐廳仲有VIP房可以唱卡拉ok🤗私隱度極高啱哂約埋一班朋友一邊火鍋一邊唱K👍另外呢個套

🌟先來刺身拼盤包括有肥美三文魚🥰
食落卜通卜通希靈魚😊墨魚及刺身魷魚都好新鮮😋

湯底除左冬瓜、雞髀菇及帶濃郁金華火腿味道🤤

🌟韭菜餃及蟹肉餃🦀

🌟最尾食埋煙韌彈牙手打烏冬真係好飽好滿足😌

🌟飲品我地梗係選可樂🤭同7喜啦😊凍冰冰好爽🤭

🌟甜品紅棗桃膠滋陰潤肺😌甜度適中好滋潤🥰

另外呢個套餐仲可優惠價追加牛肉及響鈴
$50無限追加一碟手切特級牛(細)原價$248
$100一碟手切特級牛(大)原價$308
$30邪惡響鈴(細)

• 橡果豬
  • 九節蝦