Mr.O

帶爽爽去完playhouse 玩😊行入少少發現隱蔽打卡餐廳❤️‍🔥而且是平民高級餐廳😍有三個鳥籠坐位,有三個鳥籠唔同景🤭爽爽選左粉紅花花的😍打卡一流👍🏻我地比較早食所以人不太多,我哋去餐廳另一個打卡位😍綠油油嘅草地同懸掛好多葡萄植物裝飾💗好似身處葡萄園🍇爽爽玩得幾開心😝D野食好吸引🤤仲有兒童餐🤩岩哂我地一家大細🤭今日的Dailysoup是忌廉甘筍濃湯忌廉和甘筍的味道相溶,味道香濃,淡淡甘甜🤩咁啱我哋叫三個餐都有薯條🍟厚切炸薯條,有口感❤️‍🔥外脆內軟,配埋茄汁食👍🏻正兒童餐有得自選款式,有小朋友可以自己組合😎迷你漢堡配薯條🍟馬卡龍。 士多啤梨🍓 水果盒🍊蘋果汁🍎天婦羅軟殼蟹、牛油果、竹炭漢堡 配 天多利蛋黄醬及薯條 🍟竹炭包好軟熟👍🏻原隻炸軟殼蟹,配上少少芥末調味,再加上牛油果🥑中和❤️‍🔥配生菜🥬食落味道有牛油果🥑的香有山菜的爽口,軟殼蟹的興趣,有層次感的,味道好夾🤤 份量好大超滿足😌和牛芝士煙肉白菌漢堡個漢堡很大🤩和牛肉質細嫩滑、保留豐富肉汁,再配搭芝士、煙肉和白菌等多種配料😌口感豐富。煙肉鹹香和濃郁芝士的香好夾,白菌雖清淡,食落總體不會有油膩感🤭好有滿足感。🤩
帶爽爽去完playhouse 玩😊

D野食好吸引🤤仲有兒童餐🤩岩哂我地一家大細🤭

今日的Dailysoup是忌廉甘筍濃湯
忌廉和甘筍的味道相溶,味道香濃,淡淡甘甜🤩

咁啱我哋叫三個餐都有薯條🍟
厚切炸薯條,有口感❤️‍🔥外脆內軟,配埋茄汁食👍🏻正

兒童餐有得自選款式,有小朋友可以自己組合😎
迷你漢堡配薯條🍟馬卡龍。 士多啤梨🍓 水果盒🍊蘋果汁🍎

天婦羅軟殼蟹、牛油果、竹炭漢堡 配 天多利蛋黄醬及薯條 🍟

和牛芝士煙肉白菌漢堡
2023-12-04