行完山要獎勵下自己 食壽喜燒二點食都要排5-10分鐘隊 一人一鍋 鍾意壽喜燒就揀壽喜燒 鐘意涮涮鍋就揀涮涮鍋 有四種湯底 豬骨/蕃茄/龍蝦/麻辣 (龍蝦湯好少見耶)壽喜燒 有菜 金菇 香菇 豆腐的配菜 湯底?汁底?唔係好甜 啱我口味 (我鍾意冇甘甜嘅) 有一壺汁俾你自己補汁 不過壽喜燒竟然冇生雞蛋 完全冇左靈魂所在 要日本雞蛋要加$10 扣分*嚴選美國牛肉 定量套餐 $108加一午餐食定量套餐就夠啦 有兩盒牛肉 一盒三大片 總共六片 夠食啦 可以食多啲菜啊嘛 牛肉好夠牛味 而且唔會一舊肥一舊瘦 有少少雪花 不過任食的可能冇甘好 睇隔離任食好似有出現一舊肥一舊瘦的牛肉 同職員投訴 職員都好有耐性咁解釋每一大舊牛肉的部位都有肥有瘦 所以其實係正常的 不過就睇你點睇啦😏*配菜任食選擇雖然比其他日式涮涮鍋任食店少 但每一款都好靚 不過攞配菜的位置有啲迫 最多五個人左右就爆曬 而且職員添加配菜又用左一個位四五種丸類 四五種蔬菜類 有比較少見的韮菜 其他經典嘅火鍋配菜 金菇 芋絲 粟米 蘿蔔 蕃茄 等等 麵類 烏冬就唔係讚歧果種喇 拉麵索汁正 有白飯同咖哩 正常最驚艷到寶寶的係豆腐 係好好好少見的
行完山要獎勵下自己 食壽喜燒
嚴選美國牛肉 定量套餐 $108加一
配菜任食選擇雖然比其他日式涮涮鍋任食店少 但每一款都好靚
四五種丸類 四五種蔬菜類 有比較少見的韮菜
其他經典嘅火鍋配菜 金菇 芋絲 粟米 蘿蔔 蕃茄 等等
麵類 烏冬就唔係讚歧果種喇 拉麵索汁正 有白飯同咖哩 正常
最驚艷到寶寶的係豆腐 係好好好少見的硬豆腐 而且有用火燒過
醬料 醬油 燒汁 胡麻醬 柚子汁 生蒜 炸蒜 等等 正常普通 (詞窮了)
定量套餐包一罐飲品同一杯雪糕 野飲得八種 而且冇無糖普通罐裝烏龍茶 可惜
雪糕有五種 杯裝沖繩海鹽 杯裝玄米茶 melona芒果味密瓜味 榴連味雪條 (其實好似有紫米味 但冇曬)

嚴選美國牛肉
壽喜燒