2024-04-14 52 瀏覽
因為另一半生日🎂,佢又好鍾意食牛扒同埋海鮮🦞,至於自助餐嘅質素又好參差,所以我就決定book咗不嬲質素都有保證嘅Mr. Steak同佢食🍴食物我哋各點咗半自助餐set — 澳洲 John Dee 穀飼安格斯肉眼 $378 + 法式芝士焗龍蝦 •SRF 牧場牛扒 $338 (包生蠔🦪海鮮拼盤)先講吓出面嘅自助食物 — 大部分都係各款唔同嘅沙律、甜品🍮(例如:豆腐花、朱古力撻、芝士蛋糕、啫喱等等)。我同老公都覺得佢嘅沙律做得好出色,好啱香港人嘅口味(因為大部分啲沙律都係溝咗形形色色嘅沙律醬🤣)!我哋都幾滿意🩷海鮮方面,生蠔、蝦等全部都非常新鮮!至於主菜方面,龍蝦好新鮮,好有彈性!而安格斯肉眼🥩亦整得非常出色,好香口,就算我叫七成熟,裏面都係好嫩口,一啲都唔靭!果然配得上牛扒先生嘅名👍🏾想食牛扒,我覺得都係嚟Mr. Steak會比較有保證😂

食物

海鮮方面,生蠔、蝦等全部都非常新鮮!

想食牛扒,我覺得都係嚟Mr. Steak會比較有保證😂