2020-06-17 119 瀏覽
今次主要係為左同男朋友慶祝生日平時Mr.Steak都食得厭厭地,決定一戰新餐廳。Moo Moo's 係一間新開係灣仔steakhouse,成間餐廳只賣一款steak set。盛惠$298前菜先黎自家製餐包,絕對係外脆內軟,最特別既係呢到有餐廳自家製既肉桂醬,令我心心眼再黎既就係田園沙律。重頭戲當然係USDA Prime嘅頂級安格斯肉眼,我地揀左medium-well,食落薄身又juicy,無今次主要係為左同男朋友慶祝生日,平時Mr.Steak都食得厭厭地,決定一戰新餐廳。Moo Moo's 係一間新開係灣仔既steakhouse,成間餐廳只賣一款steak set。前菜先黎自家製餐包,絕對係外脆內軟,最特別既係呢到有餐廳自家製既肉桂醬夠曬特別㗎。再黎既就係田園沙律。重頭戲當然係USDA Prime嘅頂級安格斯肉眼,我地揀左medium-well,食落薄身又juicy,無得彈。得彈。仲配埋好特別既斧頭🪓刀切牛扒,好好切差少少想買走!俾$200就可以帶走佢嫁啦
今次主要係為左同男朋友慶祝生日

平時Mr.Steak都食得厭厭地,決定一戰新餐廳。

再黎既就係田園沙律。
夠曬特別㗎。
再黎既就係田園沙律。
差少少想買走!俾$200就可以帶走佢嫁啦
自家製餐包