2020-10-07 69 瀏覽
行過見到以為係新餐廳,原來係椰粉湯紅改左名。之前一直都未試過,今次終於試到了!哈哈哈!買返屋企打開晒啲盒,視覺上好滿足!🤣🤣有時真係要對自己好啲😌😌。🌟香辣口水雞飯🌶🌶 $𝟼𝟷好好味💕!啲雞好滑,份量又夠多。最正係佢個辣汁做得好好,唔會得個辣字,而係好夠味,就算無辣椒都好入味🤤,送飯一流!如果你鍾意食辣就一定要試呢個,食完啲辣仲會last一段時間架!🥰𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟特色椰香海南雞飯 $𝟽𝟿呢個就清啲健康啲,會比較食到雞肉嘅新鮮味道同嫩滑口感!見到面個浸雞油嗎🤫?食個陣記得點個泰式辣醬啊!!幾時都係perfect match!!另外值得一提係佢個椰香飯‼️粒粒都好重椰香味!超正!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟滷水雞腎 +$𝟷𝟾雞腎正常,但個滷水汁味道唔錯,夠甜👍🏻。份量算多,幾抵食!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎🌟食療拿杯湯+$𝟷𝟾今日係哈密瓜百合陳皮雪耳湯,雖然佢冇提及到有椰子,但係一打開就已經聞到好大浸椰香味,飲唔出有味精,感覺好補🤣。同埋大大杯咁,加$18就有都幾抵!🥳𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🐈:雖然呢間嘅價錢對我黎講算係中價,但係我覺得佢嘅食物質素都符合呢個價位,因為真係食得出啲雞好新鮮,同埋啲配

香辣口水雞飯

🌟香辣口水雞飯🌶🌶 $𝟼𝟷

🌟特色椰香海南雞飯 $𝟽𝟿
另外值得一提係佢個椰香飯‼️粒粒都好重椰香味!超正!

食療拿杯湯

🌟滷水雞腎 +$𝟷𝟾
雞腎正常,但個滷水汁味道唔錯,夠甜👍🏻。份量算多,幾抵食!
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎

🌟食療拿杯湯+$𝟷𝟾
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

🐈:雖然呢間嘅價錢對我黎講算係中價,但係我覺得佢嘅食物質素都符合呢個價位,因為真係食得出啲雞好新鮮,同埋啲配料一啲都唔馬虎,值得一試!仲有好多嘢想試😭!

外賣自取
香辣口水雞飯