前幾日為食貓既朋友book左呢間係旺角既乾花cafe食野💖💖佢話ig有好多人推介原先為食貓都半信半疑😂但個日去左之後,真係覺得可以大大力推介比其他人環境Cafe既風格係偏文青同木系☺️入面既一枱一凳都係木而四周圍同埋天花都係超靚既乾花真係好似比個花海包圍著自己咁😍女仔絕對可以係度打卡影相食物為食貓同朋友叫左2個lunch set ,包餐湯(佢嘅餐湯係南瓜湯,飲得出係真嘅南瓜蓉👍🏾)同嘢飲酥炸軟殼蟹松露忌廉汁扁意粉 (5/5)呢個意粉係必食佢d黑松露忌廉汁超creamy♥️♥️整得好有水準👍🏾另外個軟殼蟹都好大隻,炸得好好食日式壽喜燒牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯(4/5)至於呢個飯都好特別💜上面飄飄下既木魚乾令到個飯好吸引呀💖另外佢d牛肉都好多,一啲都唔孤寒!呢碗飯最岩d唔想食咁漏嘅嘢嘅人玫瑰抹茶(5/5)鍾意飲濃茶既朋友一定要叫呢杯👍🏾呢杯嘅抹茶好濃郁,但又唔太甜,加埋啲玫瑰味,真係好好飲,唔覺意好快就飲晒紅寶石巧克力草莓鮮奶(5/5)呢杯嘢飲好得意,除咗上面有啲cream之外,最底有驚喜,有好多啲士多啤梨乾好正為食貓好多謝我個朋友帶我嚟呢間Cafe如果唔係,我都唔知旺角開咗一間咁高質嘅Cafe為

Cafe既風格係偏文青同木系☺️入面既一枱一凳都係木
而四周圍同埋天花都係超靚既乾花
真係好似比個花海包圍著自己咁😍女仔絕對可以係度打卡影相

食物

酥炸軟殼蟹松露忌廉汁扁意粉 (5/5)
呢個意粉係必食
酥炸軟殼蟹松露忌廉汁扁意粉

日式壽喜燒牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯(4/5)
日式壽喜燒牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯

玫瑰抹茶(5/5)

玫瑰抹茶

紅寶石巧克力草莓鮮奶(5/5)
好正
紅寶石巧克力草莓鮮奶

為食貓好多謝我個朋友帶我嚟呢間Cafe
如果唔係,我都唔知旺角開咗一間咁高質嘅Cafe

為食貓亦都會推介d朋友過嚟影相同埋食好嘢👏🏾

酥炸軟殼蟹松露忌廉汁扁意粉