2024-02-19 314 瀏覽
與朋友食飯,選擇幸福川因為食飯同時又可以支持社企🥰。無諗過咁高級既商業中心,有層咁靚嘅餐廳。餐廳空間大,大圓枱可以坐齊8個人,仲有好多空間,傾計好舒適,選擇咗火鍋B餐。 坐低職員好快為我們遞上炸物小食,好夠熱好好吃,飲品多選擇,見到樽裝氣水特別開心,仲有熱維他奶🤩,海鮮好新鮮,肥牛靚到呢,每款肉都名牌,讓客人知道自己食緊咩,重有職員親切熱誠款待,定時上前為客人加火煱湯、清理枱面、幫你選埋合適背景音樂,分享餐廳理念(長者服務及泰國孤兒的需要),由食物環境處理到職員待客之道,作為食客好感受到被尊重❤️,重要價格好低食,3送1,質素又高,又唔限時,成班朋友真係好盡興,好開心!

• 海鮮拼盤
  • 炸物