鍾意食麵包一定會聽過或者試過呢間🥹🥹 每次經過都已經食飽 今次!終於食到( ´•̥̥̥ω•̥̥̥` ) 感動 🍞 生吐司配飲品 牛油+自選 3 款果醬 $88其實都真係唔平架🤣 $88 食一塊多士 佢地有分兩種* 極生 = 無蛋* 極美 = 無奶 + 無蛋由於個人而言好鍾意奶🫶🏻 選擇做極生!同埋聽侍應講極生應該甜啲~ 然後果醬有超過 10 款選擇 我地今次就揀左 1. 玫瑰紅桑子 2. 抹茶 3. 伯爵茶🍞 麵包本體好鬆軟(一定要有啦🤣 而且好香 不過就覺得可以再烘得脆啲 應該每次唔一樣 因為見到其他人嗰啲都🌹得深色啲🍵 兩隻茶味都比較甜 同埋偏杰身 個人喜歡茶味濃啲🤏🏻 而家就好似普通啲 🧈不過牛油反而有驚喜!好香奶味 唔會油膩 反而全部味都搭牛油亦可以 🍇紅桑子亦好出色(›´ω`‹ ) 鍾意酸甜必選特別一提杯跟餐牛奶好好飲(๑•̀ㅂ•́)و✧ 全程都夠熱 奶味唔知點解特別出 明明都係牛奶一杯姐🥹

🍞 生吐司配飲品 牛油+自選 3 款果醬 $88
其實都真係唔平架🤣 $88 食一塊多士 佢地有分兩種