2019-07-09 1174 瀏覽
自助餐黎講,呢間真係又抵又好食!除左壽司仲有好多燒物同料理!超多選擇!🥟🍱🍣🍜🥗🍢🍡雖然係任食,但佢啲野一啲都唔求其!叫左好多野食,好彩最後都食得哂!最推介係羊架!🐑🥩羊架最緊要有mint jelly!佢呢度係有架!佢個燒羊架一啲都唔韌,好林,又唔蘇,燒到岩岩好,好好食!之後係燒菠蘿,佢地啲菠蘿,唔係地門菠蘿!好甜,好juicy,一啲都唔乾!最鍾意佢個炙燒左口魚同炙燒三文魚,因為我本人好鍾意食呢2種刺身,對我黎講係必叫!佢呢度嗰啲唔係頂級但都算幾有水準,厚切三文魚,燒到剛好!但我覺得塊左口魚可以大塊啲!😚😚另外就係三文魚腩,好好食,啲脂肪岩岩好!推介!😋除左壽司,個蜆都好食,好肥無沙!講到底,buffet黎講呢間真係好不錯,好多選擇質素唔差,一家大細都岩,又多野飲揀,又有雪糕!🍦🍦
除左壽司,個蜆都好食,好肥無沙!
燒菠蘿
燒羊架