餐廳: 貓之眼
資訊:

2024-01-20 734 瀏覽
📍貓之眼灣仔汕頭街24號地舖手打和牛漢堡扒蛋包飯 $92忌廉雞肉+燴牛肉汁蛋包飯 $92是日落雨,都冇阻我地兩口子去搵食🤩好彩我地一收工就去食,坐低冇耐就開始要排隊啦😆😆每次黎食都覺得好滿足😊因為香滑既蛋包飯再配埋好juicy既漢堡扒😍份量仲要唔少,平時要叫多飯既我都夠食🤣忌廉雞肉同燴牛肉汁都正,餸蛋包飯一流!🥇不過我嫌太多汁🥲不過女朋友就好鐘意🤣🤣🤣鐘意食蛋包飯既朋友一定要試吓,不過要做好排隊既心理準備🤣🤣順帶一提,同一條街、同一個老細既Spring Field食pho都好正,不過最近已經結業🥲#bunnytummy_港島#bunnytummy_灣仔#bunnytummy_日本菜#cats_eye_official#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfoodblogger#hkfoodie #hkig #香港好去處 #拍拖好去處#蛋包飯 #蛋包飯關注組
📍貓之眼
灣仔汕頭街24號地舖