2019-09-16 4020 瀏覽
住東涌的朋友話我知係東薈城 個邊開左間日式火鍋的店🇯🇵🍲作為一個吃貨緊係要試下佢啦😂😆我地收工就即刻去喇 去到都係7點30分左右 門口就已經企🈵️很多人了 大約都係要等一段時間先可以入座☺️😁我地揀了澳洲M4和牛 90分鐘放題 個餐係🈶️和牛同埋豚肉嘅🐮🐷啲肉質真係高質架啵🤩😍真係食到和牛係有牛味👍🏽👍🏽豚肉嘅質底都係好好食 哩個價錢真係食得過😄😀湯底係揀咗壽喜燒 味道甜甜的 哩隻味係幾得意 大家記得try try 記得加隻蛋🥚真係無得輸👍🏽👍🏽啲醬料都唔惹少 都有幾款選擇的喔 例如係有麻醬 辣椒🌶️蔥粒 炸蒜粒😍👍🏽大阪燒汁 同埋日式醬油😀😄出面啲選菜區🈶️好多野揀 例如娃娃菜 南瓜🎃蕃茄🍅菇類🍄油墨菜 仲有啲腸仔類 丸類 豆腐類 整體都算真係好多野揀的了☺️😉因爲我地係揀左放題 所以啲菜菜菇菇肉丸可以任夾任食🤤😉啲食材都真係新鮮又乾淨 食到係有鮮甜的喔😊☺️飲品都🈶️好多選擇 總有一款啱你飲的喔🤩😍重點來了 啲雪糕係Movenpick 品牌 係有草莓🍓豬古力🍫雲呢嗱嘅味道 真係好好味喔 小妹都每款食左一杯😂😆其他雪糕口味係🈶️#沖繩海鹽 味 味道有少少咸咸地又帶點甜味 都幾得意丫 仲食埋蜜瓜味🍈芒果
澳洲M4和牛
豚肉
菜類
飲品
IceCream
飲品都🈶️好多選擇 總有一款啱你飲的喔🤩😍重點來了 啲雪糕係Movenpick 品牌 係有草莓🍓豬古力🍫雲呢嗱嘅味道 真係好好味喔 小妹都每款食左一杯😂😆其他雪糕口味係🈶️#沖繩海鹽 味 味道有少少咸咸地又帶點甜味 都幾得意丫 仲食埋蜜瓜味🍈芒果味🥭雪條 真係正正子😍🤤
2019-09-16
澳洲M4和牛