食完呢間一鳴屋台料理,真心要上黎讚一讚🤭首先係環境👍🏻👍🏻👍🏻設計上充滿左居酒屋特色,座位唔會迫,仲有bar枱位。我哋大約6:30pm嚟到,本身都幾多空位,到7pm嘅時候差唔多全場滿晒客人,好彩我地黎得早🤭唔洗等位🤭Menu好靚好有風格👍🏻👍🏻👍🏻食物種類都唔少,味道仲好高質👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻黑蒜豬軟骨拉麵黑蒜湯底濃度岩岩好,飲左都唔會覺膩,麵質硬度都唔錯,糖心蛋勁入味,超級正😋豬軟骨有一大舊,下次可以試埋其他湯底同埋叉燒Menu上有唔同嘅刺身定食,店員介紹如果其中一兩種刺身唔啱食,可以揀自選刺身定食,價錢係差唔多,所以我揀咗自選吞拿魚蓉,三文魚腩同埋八爪魚。定食已經包咗一碗麵豉湯同兩個前菜。刺身夠新鮮👍🏻前菜嘅茄子好啱我胃口🤣店員推介今日生啤買一送一🤩生啤夠醇又大杯😙冇得彈配酒小食梗係要炸嘢😋我哋揀咗炸軟殼蟹同埋炸雞軟骨😋全部好夠脆,似係一炸好即刻上枱👍🏻👍🏻👍🏻最重要要讚下d店員,好耐冇食過一間好食,服務好又舒服嘅餐廳,店員有主動介紹menu同推介,溝通上令人好舒服👍🏻👍🏻👍🏻
食完呢間一鳴屋台料理,真心要上黎讚一讚🤭

首先係環境👍🏻👍🏻👍🏻

Menu好靚好有風格👍🏻👍🏻👍🏻
食物種類都唔少,味道仲好高質👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

黑蒜豬軟骨拉麵

店員推介今日生啤買一送一🤩