2023-02-18 43 瀏覽
知道另一半幾鍾意食burger, 今日就帶左佢嚟灣仔食呢間Farm-to-Burger嘅漢堡品牌,由澳洲嘅自家牧場直送100%全天然安格斯牛肉製成嘅burger, 質素幾有保證咁🤩✨N+ Classics - 有兩款秘製醬汁可以揀,一款係千島醬,一款係garlic, 我地揀左garlic, 食到粒粒蒜蓉好惹味,同埋啖啖肉好香牛肉味😋✨N+ Limited Truffle Burger - 一食就勁香松露味,連埋新鮮配菜同磨菇一齊食好滋味,個包面幾鬆軟,整體好match🤤✨薯條/薯角 - 加$50 就可以跟餐配薯條/薯角+飲品,我地加左兩個餐,揀左薯條同薯角各一,份量勁足,口感幾厚實,食完勁飽😂✨N+ Sparkling Lemonade - 食熱氣野最啱配酸酸甜甜嘅lemonade, 開胃又解膩🥰

N+ Classics

N+ Limited Truffle Burger