2021-09-04 186 瀏覽
我真係好鐘意食燒肉呀🤤見到人氣過江龍燒肉店嚟左,梗係要去試下啦🤩裝修有日式風,d位好舒服,今次就試下佢個lunch set🔸Lunch set 配白飯,沙律,湯,小食,甜品及飲品和牛西冷可以請店員或者自己燒,我諗店員嘅技巧一定好d, 仲可以欣賞下專業嘅技術🤩店員好細心咁將薄薄嘅西冷燒好,直接放入溫泉蛋,撈埋醬汁一齊食,肉質嫩滑,少少焦香,牛味濃郁,好正呀😋至於牛板鍵肉,肉質結實d,有咬口,唔錯啦肉質口感十足,都幾嫩滑下,肉汁豐富,但相對和牛就失色d😂沙律菜個汁好開胃,海帶湯清清地幾好,小食係牛腩漬物,好味,甜品係杏仁豆腐和柚子雪芭,柚子雪芭好清新,杏仁豆腐個杏仁味好重下,豆腐好滑,兩個甜品都好好味😋食完好滿足🥰💫整體都推介呢間燒肉店,有日本的味道,和牛大判燒好正😋😍呢間主打和牛,一定要食,下次要試下佢嘅晚餐🤤

🔸Lunch set 配白飯,沙律,湯,小食,甜品及飲品
🔸黑毛和牛大判燒拼Us牛板鍵肉

特上牛腹肉

肉質口感十足,都幾嫩滑下,肉汁豐富,但相對和牛就失色d😂

🔸黑毛和牛大判燒拼Us牛板鍵肉