招聘中
$20,000-$30,000
月薪
$18,000-$20,000
月薪
聽同事介紹呢間餐廳以音樂做主題 會不定時轉換theme想試好耐. 今次嚟到轉咗做mj 聽佢哋講上次係用哥哥. 佢哋最出名係 6 chef tasting lunch menu 以248呢個價錢嚟講 一啲都唔貴 仲物超所值👍 🎵意大利雜菜湯 非常足料. 除咗有唔少蔬菜之外 仲食到幾條通粉 好特別. 值得一提塊蒜蓉包 一啲都唔hea 點湯食 非常吸味! 🎵蒜蓉牛油海鮮拼盤 有青口 蜆 八爪魚 蝦 西班牙香腸 仲有粟米. 個汁調得超好食😳 🎵澳洲肉眼牛扒 肉質非常遠腍juicy. 我哋叫咗medium well 煎得剛剛好 仲食到炭燒味道😋 🎵黑松露意大利雲吞 有四舊岩岩好. 超香黑松露味 醬汁creamy 個人好鍾意!!🤤🤤🤤 我哋另外仲叫咗炸秋葵 條條大過我哋個手指. 炸皮鬆脆 連埋特製醬汁 係一個非常出色嘅前菜🤌 同一個燒豬胺 非常厚切 粉嫩多汁. 配合特製蘑菇醬汁 忍不住一件接一件~ 是日慶祝生日 餐廳超貼心地幫我哋影咗張即影即有. Overall 食物質素高水準 價錢貼地 服務到位 難怪佢午市都滿座!