2023-07-04 35 瀏覽
Cafe黎講,食物選擇好多😍All Day🍳意粉🍝Risotto…仲有小食🍟好欣賞佢夜晚都會有Egg Benedict…toast🍞呢啲🥹好多早餐/Brunch先有架!🍵Matcha Latte / ☕️Peppermint Mocha $42真係真係真係要講左呢樣先🥹本身想要求拉松鼠花🐿️認識我都知我係極愛松鼠🐿️呢種動物(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)但又唔好意思指定拉花圖案….點知Matcha Latte真係俾松鼠我😭😭😭我個反應嚇親店員,以為我唔鍾意松鼠🐿️😂😂我真係開心到而家….邊有咁cute cute!!!仲有Peppermint Mocha係獨角獸🦄️拉花…雖然喺coffee shop經常見到獨角獸🦄️拉花….但幾多次我都咁鍾意💜🩵我係獨角獸Fans啊!!知道呢度嘅Barista係好專業,仲會拉到海馬、天鵝、狗🐶仲有好多動物🩵如果有一日,我呢個業餘拉花自學者都有咁勁就好了😍有興趣嘅朋友可以參加佢地嘅咖啡拉花班☕️下一個拉到松鼠🐿️俾我嘅就係你了😂😂🥚Egg Benedict (Bacon) $82塊包係Sour dough,配上流心嘅Poached Egg,口感簡直一流🥹為配合不同客人需要,egg Ben

Matcha  Latte

Peppermint  Mocha

如果有一日,我呢個業餘拉花自學者都有咁勁就好了😍

🥚Egg Benedict (Bacon) $82

塊包係Sour dough,配上流心嘅Poached Egg,口感簡直一流🥹為配合不同客人需要,egg Benedict有菠菜/煙肉🥓/煙三文魚🍣揀,非常好🥺
Egg  Benedict

🍝蜆肉辣茄醬意大利粉 $98

意粉一樣好好食🥹除左彈牙之外,辣茄醬辣度剛好,不會搶過茄味。蜆肉份量唔少,係誠意之作
蜆肉辣茄醬意大利粉

🥑牛油果莎莎醬炸薯條🍟 $78

完全冇試過喺Cafe嗌薯條會有咁大碟😳係一個Main Course咁😂食左成噸薯條落肚😂😂成個牛油果莎莎醬絕對令人抗拒唔到,欲罷不能!!不過如果🥑醬分開上會好少少,因為底底嘅薯條會變淋(◐‿◑)
牛油果莎莎醬炸薯條

總括黎講,好少去到一間Cafe係不論咖啡☕️小食🍟主菜都高水準🩵值得大推💜
Peppermint  Mocha
Egg  Benedict