好少出佐敦附近,咁啱嗰日有事做要出去,仲要喺嗰邊一個一逗留一個唔短嘅時間。周圍搵食,但原來嗰邊都有唔少鋪係星期日唔開嘅,見呢間無乜人,個裝修又幾靚,就撞咗入去。一個人食飯,其實環境真係比較重要。因為好想可以靜靜哋睇下書,諗下野。野食好味就係 bONUS~而嗰日係有驚喜嘅~三個ALL DAY BREAKFAST CHOICE都好吸引,最後揀咗中間嘅AMERICAN~有車厘茄,炒滑蛋,焗豆,煙肉,紐倫堡腸,芝士脆皮腸,煙三文魚,芝士大磨菇,BUTTER BRIOCHE車厘茄,焗豆,煙肉,紐倫堡腸,芝士脆皮腸,煙三文魚都正正常常~無乜可能出錯~而個炒蛋係好滑好好味,大磨菇亦係我嘅至愛,加埋CHEESE好夾,但最驚喜係個 BUTTER BRIOCHE脆脆地,口感好唔錯。嗰日有啲原因,無飯 COFFEE~ 叫咗個 CLASSIC CHOCOLATE~不過不失下次一次會再試佢哋嘅COFFEE至於服務,都算好唔錯~雖然因為我得一個人,所以安排咗坐 BAR 枱,但都唔會唔舒服~送餐嘅時候侍應都好好禮貌~ 加分~

野食好味就係 bONUS~
而嗰日係有驚喜嘅~

AMERICAN ALL DAY BREAKFAST

脆脆地,口感好唔錯。

Classic Chocolate

下次一次會再試佢哋嘅COFFEE