走韓國🇰🇷風格既餐廳🍴辛安東元祖奶奶雞🐔餐廳裝修行韓式風格,十分有特色,感覺自己身於韓國🇰🇷呢間餐廳🍴最岀名緊係食雞啦🐣我地就嗌左個招牌奶奶雞,原盤半隻雞🤭#旺角美食#旺角#香港美食#韓國餐廳#韓式料理#韓風#hkfoodblogger #hkkol #hkfoodig #hkfood #打卡#雞雞雞#全部都係雞#一大盤#打卡餐廳#852food#hkig #hongkong #香港#食好西#相機食先#吃貨🐣辛安東奶奶雞鎮店之寶,當然要食下啦🫣用秘製嘅韓國醬汁(辣度可自行選擇)最底係全部既韓國薯粉,每條薯粉都沾滿了醬汁,而且口感柔軟爽口彈牙,份量已經足夠兩個人 !當然,唔少得雞,半隻雞己經蓋滿了整碟,雞肉嫩滑入味,切成雞件上碟,啖啖肉👍🐣韓燒牛肉卷🫔韓國壽司🍣做法看似簡單,但的確好有韓風,有沙律醬作伴,更有勁濃烈既韓牛,簡單夾韓國新鮮蔬菜,做成壽司卷🤭🥤爆珠梳打檸檬🍋令整杯梳打清新🥤甜度適中😋

走韓國🇰🇷風格既餐廳🍴辛安東元祖奶奶雞🐔
餐廳裝修行韓式風格,十分有特色,感覺自己身於韓國🇰🇷

🐣辛安東奶奶雞

🐣韓燒牛肉卷🫔