平平無奇嘅三文治究竟可以點樣有驚喜法?Hang3ag全港首創爆餡鐵板三文治聽個名就已經好吸引😍超豐富餡料加上鬆軟吐司真係啖啖都好好滿足!👅| 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68蝦兵蟹將鐵板三文治係我首選❤️‍🔥餡料有大大隻酥脆軟殼蟹同吉列手打蝦餅🥹兩者都好鮮味,特別係手打蝦餅,滿滿蝦肉好有口感!三文治仲加左青木瓜沙律,清新感加分!配以香蒜檸檬蛋黃醬同泰式酸辣蛋黃醬味道酸酸甜甜好開胃😚👍🏻| 遊日懶人鐵板三文治 $73另外一款遊日懶人鐵板三文治主打吉列和牛漢堡同日本帆立貝做餡料❤️‍🔥和牛漢堡濃味滿足,帆立貝好鮮味🤩仲有邪惡熔岩芝士真係口感滿分!他他醬亦中和番肉既膩感👍🏻👍🏻| 芝士辣肉醬薯條 $38小食方面我推介芝士辣肉醬薯條🧀🍟!辣肉醬調味好有風味,幾出色😚仲有半溶芝士同牛油果醬,食個薯條都咁豐富好滿足!!😍| 照燒蘑菇釀雞翼 $38照燒蘑菇釀雞翼係滿足之選,雞肉配上爽口蘑菇仲有拉絲芝士☺️照燒汁好惹味,好件事啖啖肉好滿足😎| 蜂蜜檸檬特飲 $38飲品佢哋都唔馬虎!夏天整杯蜂蜜檸檬特飲好解渴好refreshing🐝🍯☀️!! 餐廳環境好colourful!!未食已經覺得好吸引👅

蝦兵蟹將鐵板三文治

| 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68