2023-10-21 814 瀏覽
通常去深水埗都食劉x記, 今次食一直想試嘅醉藥雞, 見佢有好多酒醃小食, 醉鮑魚, 醉蝦醉花螺繁忙晚市時段只係等咗一個number就可以入座 (lucky), 叫左胡椒豬肚雞米線,醉3鮮, 麻辣口水雞撈麵,麻辣豬耳胡椒豬肚雞米線, 胡椒味啱啱好, 天氣轉凍, 食呢個一流, 胡椒又唔會太辣, 雞亦都好嫩滑, 有好多豬肚👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼3鮮有 醉鮑魚, 醉蝦醉花螺, 酒味好出, 一份有一隻鮑魚三隻蝦一堆花螺, 好食👍🏼麻辣口水雞撈麵, 個人覺得好辣 (利申 譚仔平時食麻辣五少), 麻辣豬耳, 2 款麻辣屬於正常水準, 辣比較重, 唔夠麻總括嚟講, 胡椒豬肚雞米線係世界級, 醉小食都好好食, 會為咗呢兩樣嘢再返嚟, 下次再試其他加埋一支樽裝豆漿, 兩個人都係$265, 抵食

加埋一支樽裝豆漿, 兩個人都係$265, 抵食