招聘中
最高可達 $19,000
月薪 (面議)
餐廳: Chatterbox Café (K11 Musea)
資訊:

2024-04-26 103 瀏覽
今次竟然由星加坡好朋友帶我來這裏食飯,真係好地道、好有特色🤩,而且味道係超水準的(5⭐️最高)二人滋味套餐 ▶️黑醬油炒蘿蔔糕(半份)係用傳統星加坡嘅黑醬油加入菜脯粒同埋蘿蔔糕一齊炒🤩,所以呢特別香,亦都有有咬口。 ▶️星州海南炸豬扒配香米飯豬扒外層用了薄薄炸粉,炸至脆皮, 加入秘製汁及有青豆做點綴,汁有甜甜酸酸嘅感覺,所以特別開胃😋。 ▶️文華海南雞飯(雞胸)香米飯跟傳統的都是一樣會配上三色醬料及清雞湯😚。揀選的雞胸肉😌⋯⋯好滑溜、好易入口,而且無骨😍。▶️醬油生菜🥬份量都足料, 加入醬油及干蒜片。 生菜咬落爽口彈牙😜▶️熱錫蘭奶茶茶底比較濃郁,但係飲落去都有一種好滑嘅感覺▶️熱有機雜莓茶雖然是茶包,但係選擇嘅種類其實都幾多🤩,今次飲雜莓茶,飲落去一啲都唔酸,而且係好特別嘅感覺😋。

二人滋味套餐
▶️黑醬油炒蘿蔔糕(半份)
黑醬油炒蘿蔔糕

▶️星州海南炸豬扒配香米飯
星州海南炸豬扒配香米飯

▶️文華海南雞飯(雞胸)香米飯
文華海南雞飯(雞胸)香米飯

▶️醬油生菜🥬
醬油生菜🥬

份量都足料, 加入醬油及干蒜片。 生菜咬落爽口彈牙😜

▶️熱錫蘭奶茶
茶底比較濃郁,但係飲落去都有一種好滑嘅感覺

▶️熱有機雜莓茶
黑醬油炒蘿蔔糕