👭今日我哋揀咗呢間馬來西亞茶餐室向大家分享點解會揀🤔因為我哋好鐘意食椰香咖央多士🍞而且仲試食咗其他野食🍽仲飲咗兩杯凍飲🥤我哋係星期六晏晝三點幾到達,由落單到上枱嘅速度都好快,每樣食物都係熱👍🏻 ==============================🍽椰香咖央多士 💲32多士烘得香脆,咬落脆卜卜,咖央醬好香椰汁味,仲甜甜地。而且職員係上枱時仲叫我哋趁熱食🤣 🍽 仁噹牛肉撈麵 💲62以油麵做麵底,牛肉大大舊而且夠腍夠入味,調味偏油偏鹹,食落較濃味。如果唔太食辣既你哋,可以叫少辣😙 🍽 馬拉沙嗲串燒 💲88/6串叫咗豬牛雞肉各兩串,肉質腍夠👍🏻不過整體食落就普普通通😀 🥤馬來西亞拉茶(凍) 💲20香滑多奶👍🏻💭如果叫咗一款麵食或飯或三款小食,就可以優惠價叫,不過唔包括肉骨茶白飯或淨椰漿飯 🥤 怡保白咖啡(凍) 💲27咖啡香滑唔錯👍🏻
👭今日我哋揀咗呢間馬來西亞茶餐室向大家分享
🍽椰香咖央多士 💲32

🍽 仁噹牛肉撈麵 💲62

🍽 馬拉沙嗲串燒 💲88/6串
叫咗豬牛雞肉各兩串,肉質腍夠👍🏻不過整體食落就普普通通😀

🥤馬來西亞拉茶(凍) 💲20
香滑多奶👍🏻

🥤 怡保白咖啡(凍) 💲27
咖啡香滑唔錯👍🏻

椰香咖央多士

仁噹牛肉撈麵

馬來西亞拉茶(凍)及怡保白咖啡(凍)