2024-05-07 19 瀏覽
朋友嘅介紹嚟到呢間力天冰室,位於喺何文田,聽朋友講話呢間絕對係大排檔質素茶餐廳價錢,入到去夥計都幾好招呼✅✅XO醬涼瓜脆魚柳煲:結合了香辣的XO醬、清爽的涼瓜和魚柳,經過煲煮後,味道鮮美且口感豐富。XO醬的辣椒風味和涼瓜的清爽口感,苦瓜有經過處理,所以唔會太苦,唔食苦瓜嘅人都可以試一試,食完之後就會覺得”真想不到當初我們會討厭吃苦瓜” 💪💪💪咖喱牛腩煲:牛腩經過煲煮後變得軟嫩多汁,加上咖喱的香料和香氣,帶給您一份濃郁而濃香的口感。這道菜品的味道豐富,牛腩炆得夠唔夠入味,而且上菜嗰陣仲係非常之滾,果然夠鑊氣醉鴨舌:醉鴨舌是一道特色菜品!鴨舌經過特殊的處理和調味,帶有酒香和鮮美的口感。這道菜品的味道獨特,鴨舌的嫩滑和酒香的結合,給您帶來一份獨特的口味體驗。

XO醬涼瓜脆魚柳煲:

咖喱牛腩煲: