👩🏻‍💻因為佢有鹹蛋黃雞翼,所以我揀咗食呢間🥰店內充滿足球⚽️風格既佈置,播住啲音樂好柔和,店員服務周到👍🏻食物質素物有所值😋💯‼️​​🥩香烤澳洲羊架拼德國腸 HKD$198​🌟Dinner set既前菜係沙律菜,好新鮮用玻璃瓶盛載好有特色,除咗生菜之外,仲加入咗紅椒、青椒、黃椒,好鍾意佢配嗰個黑醋醬汁點沙律菜真係好開胃🥰💕👍🏻​​跟住試佢個另一款前菜,蒜香牛油法包,蒜蓉味好香,厚多士做,鬆軟香脆😋💕​​主菜黎喇😋羊架配菜有番薯泥肉、蕃茄、羽衣甘藍🥬👍🏻羊架肉質鮮甜美味🥰💯切落好有質感,澳洲羊架係我比較鍾情既美食,羊脂分布均勻唔會有油膩感,食落無羊so味,配以特製醬汁,真係垂涎三尺🤤配菜健康新鮮有營養👍🏻同醬汁味道好match成個口感同味道都好豐富,旁邊嘅番薯泥混和忌廉口感細滑,好香甜嘅番薯味🥰‼️相比起一般嘅配菜係用薯蓉,呢個香甜蕃薯味真係令人好滿足‼️🤤德國香腸,口感實在、彈牙,外皮香脆,味道有啲似廚師腸既厚實版,好好味💯‼️👍🏻🥰🥰​餐湯係濃濃既蕃茄湯,香甜嘅美味😋​​🐔水牛城鹹蛋黃雞翼 HKD$68​🌟真係超~~~香~~~‼️雞中翼嘅size,每一啖都好juice,鹹蛋黃薄薄咁包圍住隻雞中

🥩香烤澳洲羊架拼德國腸 HKD$198​

餐湯係濃濃既蕃茄湯,香甜嘅美味😋​

🐔水牛城鹹蛋黃雞翼 HKD$68​
🌟真係超~~~香~~~‼️雞中翼嘅size,每一啖都好juice,鹹蛋黃薄薄咁包圍住隻雞中翼,雞翼炸得外皮香脆惹味‼️充滿咸香,令人欲罷不能🥰💯👍🏻‼️​

✒️小記:店內座位唔小,食物水準高👍🏻店員服務周到👍🏻環境舒適,晚餐飯聚好地方😋👍🏻
鹹蛋黃雞翼
蒜蓉包