位於黃埔專門食冰既甜品店 甜品高質抵食 冰既口感好豐富 味道有幾款選擇配搭都幾特別 雪糕味道好濃郁而且好滑身 推薦黎紅磡的話一定要試呀🥰🍑果蜜白桃粉雪冰 ($52) [😋7.2/10]頂層: 桃肉 桃乾 白桃cream cheese 中間: 牛奶冰 桃醬
底層: 桃味布丁桃肉鮮甜 味道對我黎講有少少假但尚可接受 桃乾較淡 兩個可以balance返都唔錯! cream cheese唧得好靚 好似食緊芝士奶蓋咁鹹鹹甜甜 唔錯!!! 冰底牛奶味幾濃 中間keep住有桃醬 味道唔會單調 加埋最底既桃味布丁 口感好豐富🤩🍦豆乳味軟雪糕 ($38) [😋8.1/10]豆乳味好濃!!! 而且份量好足夠 底層仲有啲米通脆脆增加口感 加埋一齊食好夾 對我黎講偏甜 少啲糖會更好 私心好喜歡豆乳味 但平時都無咩店有得食 有得食又未必高質 所以呢個雪糕好得我歡心!😆—————————————————————😋 味道評分: 7.8/10🥳環境評分: 7.5/10🤑性價比: 8/10🤩回頭度: 7.9/10—————————————————————📍Sweet Craft 紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G33號
位於黃埔專門食冰既甜品甜品高質抵食 冰既口感好豐富 味道有幾款選擇配搭都幾特別 雪糕味道好濃郁而且好滑身 推薦黎紅磡的話一定要試呀🥰

🍑果蜜白桃粉雪冰 ($52) [😋7.2/10]

頂層: 桃肉 桃乾 白桃cream cheese