Line friends嘅cafe係好多地方都有,我曾經去過深圳嗰間,係以甜品為主,入面嘅甜品,全部都係line friends人物嘅造型,特別又精美。而香港呢間,就同Bite&Bite聯合嘅餐廳,以食美式漢堡薯條為主,作為line friends嘅粉絲,又點可以錯過呢!為咗食呢間餐廳,特登早咗兩個多小時入機場,佢係禁區入面,近200號登機閘口入面嘅。喺餐廳門口,已經見到大大隻熊大,同慢頭人,立刻心心眼😍,同佢地自拍🤳🏿咗n咁多張,入到餐廳座位有啲food court,某幾個位置有熊大、cony等等嘅line friends比你同佢影相打卡📸。而食物方面,有漢堡薯條、雞翼拼盤、熱香餸等等既美式食物,呢啲都印有line friends既樣,我今次就點咗烤雞扒漢堡配薯條🍟。漢堡包上面印有黃色小雞嘅樣,而紙上面都印有cony嘅樣,漢堡入面嘅烤雞扒,用雞醬去烤,所以都幾入味,加埋生菜、蕃茄、沙律醬,以一灌漢堡嘅造法,至於,薯條係幼身,普通加鹽麥當勞嗰隻,不過新鮮炸,熱辣辣幾好食👍🏻!如果你係line嘅粉絲,一定會鐘意既,至在打卡都夠曬啦,不過,食物就唔係做到十分line friend造型,只係

烤雞扒漢堡配薯條

如果你係line嘅粉絲,一定會鐘意既,至在打卡都夠曬啦,不過,食物就唔係做到十分line friend造型,只係印上去,求其咗啲,質素就唔太差,但又未去到好好食,不過,價錢就離地咗啲,普通一個漢堡薯條都八十蚊,size唔算大,份量亦唔叫多,所以黎得呢度,應該都係啱打卡一族。