2021-10-13 314 瀏覽
食過好多間韓國嘢, 無論燒烤, 炸雞 ,高級韓國餐廳。。等等。。 試勻咁多間我都係鍾意食 首爾嘅豆腐鍋。呢間餐廳最大特色我覺得係佢比較平民化嘅餐牌 ,價錢唔貴 ,而且亦都啱口味。。 適合我呢啲要睇budget 食飯嘅人!食過呢度嘅鐵板飯,石鍋伴飯,豆腐鍋 ,我覺得最好食嘅都係豆腐鍋類點咗呢個泡菜烤肉豆腐鍋 湯底唔會太辣, 如果鍾意食辣嘅可能要叫佢加辣! 湯底裏面有 粉絲,滑豆腐,韓式烤肉,粟米, 半生熟蛋。。等等。。 啲粉絲好好食可能因為 索咗好多湯 。。飯跟啲湯食真係好開胃 我平時都唔多食白飯,但都忍唔住食曬啲飯 公司咁啱喺附近,所以收工成日都同同事一齊食, 通常 一人叫一個飯之後會加杯柚子蜜或者柑桔蜜因為有半價, 食完熱嘢跟杯凍飲 舒服曬

泡菜烤肉豆腐鍋

點咗呢個泡菜烤肉豆腐鍋
湯底唔會太辣, 如果鍾意食辣嘅可能要叫佢加辣!

舒服曬
2021-10-10