𝑻𝒆𝒓𝒓𝒂𝒄𝒆 𝒊𝒏 𝒔𝒆𝒂𝒔𝒊𝒅𝒆 出咗水蜜桃味新品,咁大件事冇人講?!咁就我嚟講啦!( ≧ᗜ≦) 最近生活都好累,急需補充糖份應付令人頭大嘅實習生活 ( ꩜ ᯅ ꩜;) 所以今日約咗大忙人朋友,一齊食住甜品互相update近況,為大家帶嚟 ✩全網首發✩ 𝑻𝒆𝒓𝒓𝒂𝒄𝒆 𝒊𝒏 𝒔𝒆𝒂𝒔𝒊𝒅𝒆 新品測評! ♡ ⋆⁺₊⋆ ᙏ̤̫ ⋆⁺₊⋆ ♡ ⋆⁺₊⋆ ᙏ̤̫ ⋆⁺₊⋆ ♡ 1️⃣ ⁠春日白桃花園窩夫 ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎ 巧靚嘅甜品 ໒꒰ྀི´ ˘ ` ꒱ྀིა 有我個頭咁大!!香甜嘅忌廉+多汁水蜜桃撞埋一齊,雙重甜蜜get!我最鍾意係佢嘅窩夫底,有淡淡嘅楓糖漿味,令呢個甜品嘅甜味變得更多元,唔會死甜死甜,很好! 2️⃣ 絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎ 第一反應:好絲滑!以前冇食過希臘乳酪布甸,唔太清楚應該係咩味,但第一啖入口已經食到超濃牛奶+雲尼拿味,上面嘅水蜜桃啫喱層令布甸唔會太heavy,仲有粒粒水蜜桃鋪面,令佢嘅texture變得豐富,讚!如果食完飯想要個小小嘅甜品,呢個絕對完美 ദ്ദി (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶)~✧ 3️⃣ 西柚戀曲氣泡梳打 ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎ 呢個有驚喜!以前飲過嘅西柚味飲品都好酸/苦,所以一直唔鍾

1️⃣ ⁠春日白桃花園窩夫 ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎

2️⃣ 絲滑白桃希臘乳酪布甸杯 ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎

3️⃣ 西柚戀曲氣泡梳打 ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎

呢個有驚喜!以前飲過嘅西柚味飲品都好酸/苦,所以一直唔鍾意,今次係衝住佢嘅顏值而入嘅!本身以為會係美麗廢物,點知一啲都唔澀,仲有陣甜絲絲嘅味,好似粉紅色檸檬水咁,好正呀!૮꒰ ˊᗜˋ ꒱ა

4️⃣ 白桃飛舞冰雪 ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎

呢杯大癲ᯓᡣ𐭩 ( ∩´͈ ᐜ `͈∩) 係有大半個真.蜜桃插喺杯邊做裝飾,太打卡-able了吧~ 呢杯係桃味奶昔,上面有忌廉+粉紅色椰絲,好濃郁嘅桃味,鍾意creamy底飲品嘅朋友必須要試!

5️⃣ 明太子蟹肉飯卷 ✦︎✦︎✦︎✦︎✧︎

好韓嘅item!(∩˃o˂∩)♡ 明太子份量非常大方,好似座山仔咁,幾唔錯!冇五星係因為要一啖食曬,但份量太大,要將大家嘅優雅小嘴變成血盤大口(x),有偶包人士慎入!

雖然又係熱量爆炸嘅一日,但糖份攝取足夠,又有勇氣面對新嘅一日啦 ε(´。•᎑•`)っ 💕 無論而家快樂與否,相信大家食完甜甜嘅水蜜桃甜品,都會叉足電,迎接一個幸福快樂嘅春天!

#Terraceinseaside #coffee #creamsandwich #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假
白桃飛舞冰雪
西柚戀曲氣泡梳打