2024-02-18 112 瀏覽
喺石門間食肆食到啲嘢,簡直係心思思。🍗一落去見到GG Chicken Bro,我心諗:嚟啦嚟啦,要食喇!選咗二人套餐,就開始我哋嘅味蕾冒險。蜜糖牛油味雞翼,糖香掛滿雞翼,蜜汁合扣,唔耐煩都要舔淨指尖,欲罷不能咁滴滿口水!接住嚟嘅,青檸香蒜味少啲甜膩,多啲清新提神,啖啖肉都爽口得嚟,個雞翼仲唔多啲骨,一啖一個,大滿足。雞肉卡巴,簡直量多嚇人,毫唔誇張,菜多過肉,沙律醬交織埋雞肉一齊食,咪謂你話唔健康。釀雞翼,我真係要豎個大拇指,因為嗰填料,辣粉味足夠夾,型同味都正!當然,我都必須提下黑松露蛋黃醬同麻辣蜂蜜味,帶啲奢華同刺激感,但下次先嚟試啦~總之,食一頓快樂,呢度絕對夠哂level,嚟石門,記得過嚟行過一轉!🔥🥳🍻