餐廳: 饃饃餃子
資訊:

2024-01-19 172 瀏覽
嚟到呢間店,我嘅胃已經開始嗌住我叫。第一擊,轟炸我嘅係蒸豬肉餃,食落真係串嘅,肉汁喺口腔裏噴發,豬肉嘅味道又夠哂力,咬落去彈牙彈牙嘅,滿滿嘅滿足感🥟。緊接住嘅香煎雞肉餃就更驚喜,皮香卜卜,望落靚仔過晒兵,還有啲唔夠薑雞嘅後勁,夠哂香!隨佢哋上嘅醬汁,一辣一唔辣,樣樣都嚟者唔拒,一轉眼間就完咗局🌶。啲黃金牛奶,啱哂夏日嘆,一啖落去滿滿嘅薑黃通身舒暢,香料味提提神,真係涼拌極啦🥛!至於爆汁薯仔波波仲要話你知,啖啖爆汁,好過煲劇嘅騷好睇😍!最正嘅,繼續係招牌爆汁蒸饃饃,每個肉餃都肉厚汁多,咬落去豪邁得滯,彷彿間中牙縫都串流熱湯🔥!香煎嗰啲薯仔素菜餃子,係清新代言人,輕盈嘅口感搭配芝麻花生汁,一流嘅搭檔。店家嘅服務仲不得了,微笑伴隨整個食肆,真係食得開心💫!總之,呢個地方,真係味到掂,萬勿錯過!下回繼續,我地見!👋👅💛